2020 Yılının En İyi Google Play Uygulamaları ve Mobil Oyunları

0
956
2020 en iyi google play uygulamalari

Google, Play Store’da bu yılın dikkat çeken en iyi Android uygulamalarını ve mobil oyunlarını açıkladı. Google Play editörleri tarafından hazırlanan en iyiler listesinde farklı kategorilerden kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarmış uygulamalar ve oyunlar yer alıyor.

Teknoloji devi Google, 2020 yılının en iyi uygulamalarını ve  mobil oyunlarını listeledi. Android platformu için geliştirilmiş yılın en iyi uygulamaları ve oyunları, Google Play Store üzerinden açıklandı. Yılın en iyi uygulamaları Google tarafından şöyle duyuruldu:

Bu yıl iletişimimizi sürdürmek, yeni hobiler edinmek ve dünyanın yoğun gündemi içinde nefes alacak bir an bulmak için uygulamalara her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduk. Yenilikçi, şık ve kural tanımaz uygulamalar. İşte karşınızda Play’de 2020’nin En İyi Uygulamaları.”

2020’nin en iyi uygulaması Loóna, en iyi mobil oyunu da Genshin Impact olarak belirlendi. En iyi uygulamaların listesine buradan, en iyi mobil oyunların yer aldığı listeye buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz