2020 Apple Design Awards Kazananları Belli Oldu

0
1549
apple design awards kazananlari

Apple Design Awards( Apple Tasarım Ödülleri) bu yıl da sahiplerini buldu. Apple platformlarında tasarım, inovasyon ve yaratıcılığını en iyi yansıtan geliştiriciler, 2020 Apple Design Awards ile ödüllendirildi.

Teknoloji devi Apple, her yıl gerçekleştirdiği WWDC etkinliği kapsamında bu seneki Apple Design Awards kazananlarını açıkladı. Uygulama ve oyun geliştiriciler arasından en iyilerin belirlendiği yarışmada, dört uygulama ve dört oyun olmak üzere sekiz geliştirici ödülle buluşturuldu.

Apple Tasarım Ödülü Kazanan Uygulamalar

Darkroom

darkroom

Bergen Co. tarafından geliştirilen uygulama, ücretsiz bir fotoğraf ve video düzenleme uygulaması. Gelişmiş özellikleri ve kolay kullanımı ile hem profesyonellere hem de amatörlere hitap eden uygulama, ödül alan uygulamalardan biri oldu. Darkroom uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Looom

looom

iorama.studio tarafından geliştirilen Looom, bir animasyon üretici olarak çalışıyor. iPadOS için geliştirilen uygulama, müzik oluşturma araçlarından esinlenerek hazırlanmış. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Shapr 3D

shapr 3d

Shapr 3D ZRT. tarafından geliştirilen uygulama, CAD programını iPad’e taşıyor. Apple pencil desteğini bulunduran uygulamada mimari ve teknik çizimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Shapr 3D uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

StaffPad

staffpad

StafPad Ltd. tarafından geliştirilen uygulama, el yazısı tanıma özelliği ile besteciler için tasarlanan bir müzik üretme uygulaması. StaffPad, yazdığınız notaları dijital dokümanlara dönüştürüyor. Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

Apple Tasarım Ödülü Kazanan Oyunlar

Sayonara Wild Hearts

sayonara wild hearts

Annapurna Interactive tarafından geliştirilen oyun, motosiklet sürme, kaykay, dans, lazer atışları, kılıç kullanımı içeren bir arcade oyunu. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Sky: Children of the Light

sky children of the light

thatgamecompany tarafından geliştirilen Sky: Children of the Light, 7 farklı krallıkta gizemleri ortaya çıkarıyor, farklı diyarlarda yolculuk ediyorsunuz. Geliştirici şirket tarafından “sosyal macera” oyunu olarak tanımlanan Sky: Children of the Light, görselleri kadar müzikleriyle de oldukça etkiliyor. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Song of Bloom

song of bloom

Pilipp Stollenmayer tarafından geliştirilen oyun, sanatsal bir bulmaca oyunu. Kendine özgü bir tasarım ve oyun deneyimi sunan Song of Bloom, bu yılı ödül sahiplerinden biri oldu. Oyunu buradan indirebilirsiniz.

Where Cards Fall

where cards fall

The Game Band tarafından geliştirilen oyununda hatıraları canlandırmak için kağıttan evler yaptığınız bir arcade oyunu. Oyunda her seviye oyunun kahramanının bir anısını temsil ediyor. Where Cards Fall oyununu buradan indirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz