2021 Yılının En İyi Google Play Uygulamaları ve Mobil Oyunları

0
1119
en iyi google play uygulamalari ve oyunlari

Google, Play Store’da bu yılın dikkat çeken en iyi uygulamalarını ve mobil oyunlarını açıkladı. Google Play editörleri ve kullanıcı oylamaları beraberinde hazırlanan en iyiler listesinde farklı kategorilerden uygulamalar ve oyunlar yer alıyor.

Teknoloji devi Google2021 yılının en iyi mobil uygulamalarını ve  mobil oyunlarını duyurdu. Android platformu için geliştirilmiş yılın en iyi uygulamaları ve oyunları, Google Play Store üzerinden açıklandı. Yılın en iyi uygulamaları Google tarafından şöyle duyuruldu:

“2021’deki iniş ve çıkışlar boyunca bu uygulamalar ve oyunlar bir araya gelmemize ve kendimize uyum sağlamanın yeni yollarını bulmamıza yardımcı oldu. Yaratıcı, ilgi çekici ve aydınlatıcı… İşte Play’de 2021’nin En İyi Uygulamaları.”

Yılın En İyi Mobil Uygulamaları

Kullanıcılarının oylamalarına göre 2021 yılının en iyi mobil uygulaması Paramount+ oldu. Ayrıca editörler tarafından en iyilerin belirlendiği uygulamalar listesi de 13 kategoride listelendi. Google Play, yılın uygulaması olarak Balance: Meditation & Sleep uygulamasını seçti.

Google Play’in en iyi mobil uygulamalarının yer aldığı listenin tümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Yılın En İyi Mobil Oyunları

Bu yılın mobil oyunu olarak Pokémon UNITE seçildi. Kullanıcı oylamalarına göre 2021’in en başarılı mobil oyunu ise aksiyon oyunu Garena Free Fire MAX oldu.

Google Play tarafından seçilen oyunların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz