1200 Kalori Tarifler -7 Gün Vejetaryen Diyet Planı

0
2484
1200 Kalori Tarifler 7 Gun Vejetaryen Diyet

Vejetaryen beslenme çağımızın en popüler konularından birisidir. Bildiğiniz üzere bu beslenme türünde et ve et ürünleri tüketilmez. Yalnızca sebze ağırlıklı beslenmeye dayalı bir yemek düzeni vardır. Bu beslenme tarzının esas özelliği hiçbir şekilde et yenmemesidir. Günümüzde birçok kişi vejetaryen ve her gün ne yemek hazırlasam diye düşünüyor. Üstelik bu yemekler sebze ağırlıklı bile olsa oldukça fazla kilo yapabiliyor. Hadi o zaman 1200 Kalori Tarifler -7 Gün Vejetaryen Diyet Planı uygulaması ile tanışalım!

Uygulamanın en güzel yanı normal kişiler içinde güzel bir alternatif oluşudur. Öncelikle 1200 Kalori Tarifler -7 Gün Vejetaryen Diyet Planı uygulaması yalnızca Vejetaryen beslenen kişiler için değildir. Eğer zayıflamak istiyorsanız, midenizi biraz dinlendirmek istiyorsanız mutlaka denemelisiniz. Bildiğiniz üzere et midede hazmedilmesi en zor olan yiyecek türlerinden birisidir. Halbuki sebze ağırlıklı beslenerek hem tok kalma sürenizi uzatabilirsiniz. Hemde vücudunuzu içten besleme imkanı bulabilirsiniz. Aldığınız vitamin ve minerallerin etkisini hemen saç ve tırnaklarınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Diyet planına göre her gün 1200 kalori alıyorsunuz. Besinlerinizin içerisinde asla et ürünleri yer almıyor. Ancak tok tutan ve yüksek proteinli besinler sayesinde kilo vermeye başlıyorsunuz. Diyet süresi toplam 7 gündür. Ancak konuya devam etmeden önce önemli bir hatırlatma yapalım. Bünyenize en uygun diyet listesinin hazırlanması ancak bir diyetisyen tarafından mümkündür. Diyetisyenler kilo durumunuz, yağ miktarınız, vücut kitle endeksiniz ve daha birçok kriteri ölçümler. Dolayısıyla doğru diyet planını sizin değerleriniz doğrultusunda hazırlar. Eğer mutlaka vejetaryen besleneceğim ve bu diyet listesini uygulayacağım diyorsanız, mutlaka öncesinde diyetisyene danışmanızda fayda var.

1200 Kalori Tarifler -7 Gün Vejetaryen Diyet Planı uygulamasında her gün hangi saat ne yiyeceğinizi görebilirsiniz. Son derece basit ve anlaşılır şekilde tablolaştırılmıştır. Bu sayede besinlerinizi atlamadan saatle ilerleyebilirsiniz. Uygulamayı verimle kullanmak istiyorsanız size bir önerimiz daha var. Besin saatlerinizi telefonunuza hatırlatıcı olarak ekleyebilirsiniz. Alarm kurarak hiçbir besin atlamamayı garantilemiş olursunuz.

Neden Sevdik?

  • Vejetaryen beslenme için harika bir uygulama.
  • Her gün 1200 kalori olarak hesaplanan diyet listesi bulundurur.
  • Liste tam 7 gün için hazırlanmıştır.
  • Uygulamanın kullanışı son derece basit ve kolaydır.

Siz Sormadan Biz Söyleyelim!

– Telefonumda ne kadar yer kaplar?
4,5 MB

– Türkçe dil seçeneği var mı?
Hayır

– Uygulama içi satın alma var mı?
Hayır

– Kullanmak için oturum açmak gerekir mi?
Hayır

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz